Voordelen

Laat Black Brick u helpen om uw software en intelligence projecten succesvol te maken. Onze voordelen:

Experts in alle gangbare programmeertalen

Wij kunnen uw software oplossingen voor elk type hardware in elke gangbare programmeertaal maken.

Kostenbesparing

Door onze nearshore productiefaciliteiten kunnen wij tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven software ontwikkelingsprojecten uitvoeren. In onze consultancy trajecten hebben wij een bijzonder pragmatische aanpak, waarmee u snel resultaat ziet en veel tijd, en dus kosten bespaart! 

Fixed fee is mogelijk

Altijd binnen budget. Ervaring leert ons dat marketing- en business intelligence trajecten vaak onnodig lang duren en duurder uitvallen dan begroot. Wanneer u Black Brick inschakelt om dergelijke trajecten op te pakken, dan werken wij altijd op basis van fixed fee. U weet vooraf precies wat het traject u kost!

Eenvoudige implementatie

Black Brick bouwt oplossingen die in elke organisatie snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd, hoe uw ICT omgeving er ook uitziet.

Speciale high speed business intelligence trajecten

Snel en goed inzicht krijgen is een kwestie van de juiste databronnen met elkaar in verbinding stellen. Als de doelstellingen eenmaal helder zijn, kunnen wij direct aan de slag. Onze methodes maken het mogelijk om vaak al binnen twee weken met een werkend prototype van uw oplossing aan de slag te kunnen.

Experts in analyse en datamining

Black Brick combineert ervaring in software ontwikkeling ruime kennis in datamining en analyse. Black Brick kan modelling & analytics projecten van A tot Z uitvoeren en de modellen met behulp van software tools in uw organisatie implementeren.

 

Bel mij terug

Uw voordelen

  • Snel in actie
  • Experts in alle gangbare technologieën
  • Software en analytische consultants in één team
  • Binnen budget en deadline
  • Kostenbesparing
Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Geografisch Informatiesysteem (GIS) in Excel

Recente ontwikkelingen in geocoding technologie maken het steeds eenvoudiger om geografische informatiesystemen (GIS) in Excel te ontwikkelen. DIt is een voorbeeld van een 3D...