Onze oplossingen

Business Intelligence
Black Brick creëert business intelligence oplossingen. In de meeste gevallen is er binnen 10 dagen al een werkend prototype beschikbaar waarmee u aan de slag kunt. Ons doel is om onze klanten aan het begin van het proces het eindresultaat te laten zien. Meer over business intelligence.

Data Mining

Door de strategische ondersteuning die wij bieden op basis van heldere en duidelijke data-analyse, bent u als bedrijf beter in staat om beslissingen te nemen op het gebied van markteting en sales.  Wij zijn experts in het in relaties leggen in de complexe veelheid van gegevens die in menig bedrijf aanwezig zijn, en wij kunnen indien gewenst deze gegevens verder combineren met externe databronnen.  

Marketing Intelligence 
Bij Black Brick ontwerpen we analyses en rapportages die op basis van bijvoorbeeld uw eigen klantdata, maar ook externe gegevens, trends inzichtelijk maken en we visualiseren voor u waar uw kansen en bedreigingen liggen. Met Key Performance Indicators maken wij duidelijk waar u op dit moment goed presteert en waar verbetering mogelijk is. 

Software Ontwikkeling 

Wij ontwikkelen software voor u, voor verschillende doeleinden. Wij bouwen een scala aan business intelligence analyse en rapportagesoftware, die stand-alone of via internet te gebruiken is. We maken desktopapplicaties, maar ook mobiele apps in alle soorten programmeertalen, van professionele applicaties in Excel tot zelfstandig functionerende software applicaties voor elk platform. 

Bel mij terug

Business Intelligence

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Business intelligence: Binnen twee weken resultaat

Black Brick heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt dat u vaak al binnen tien werkdagen aan de slag kunt met een voor u werkend prototype. U heeft dan al snel een...