Experts in Power Pivot

 • Leg in PowerPivot direct relaties tussen tabellen zonder de gegevens eerst in Excel te importeren en te bewerken!
 • Data (bijna altijd) direct klaar om te analyseren!
 • Snelle, ruimtebesparende, in kolommen opgebouwde database die enorme hoeveelheden data kan behappen zonder de beperkingen van het Excel werkblad.
 • DAX, een sterke programmeertaal om complexe expressies te definiëren bovenop de relationele database. Direct in PowerPivot zonder tussenkomst van een datawarehouse of een IT afdeling. Super handig voor analisten!
 • PowerPivot combineert verschillende bronnen en bijna elke soort data in één makkelijk op te zetten systeem, zoals informatie uit databases, Excel werkbladen en bronnen op internet.
 • PowerPivot verwerkt complexe vraagstukken uit de gehele database verrassend snel.
voorbeeld PowerPivot model 
PowerPivot Dashboard

PowerPivot is praktisch gereedschap om de Business Intelligence wereld te ontdekken en snel en kosten efficiënt Business Intelligence oplossingen te implementeren. Het is geen vervanging voor een ingewikkeld BI probleem, maar veel meer dan een simpele vervanging van de Excel PivotTabel.
PowerPivot vult het gat tussen een Excel werkboek en een complete BI oplossing, en het heeft een aantal unieke karakteristieken die het aantrekkelijk maken voor zowel de Excel Powerusers en de doorgewinterde BI analytici. 

PowerPivot: snelle BI oplossing tegen lage kosten 

Wanneer je meer nodig hebt dan een standaard draaitabel om grote hoeveelheden, complexe data te analyseren, heeft Microsoft de zogenoemde self-service BI  beschikbaar. Het doel van deze technologie is om complexe data structuren te bouwen en te analyseren door middel van draaitabellen. Zonder dat de afdeling IT ingeschakeld hoeft te worden.
Wanneer snel en tegen lage kosten een BI oplossing nodig is, is PowerPivot de manier! Black Brick kan helpen een PowerPivot oplossing vorm te geven en te implementeren en (indien nodig) te onderhouden.

 

Wilt u meer weten over werken met PowerPivot?

Neem dan direct contact op met Black Brick!

 

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met u op!

Route

Bel mij terug

Uw voordelen

 • Snel in actie
 • Experts in alle gangbare technologieën
 • Software en analytische consultants in één team
 • Binnen budget en deadline
 • Kostenbesparing
Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Geografisch Informatiesysteem (GIS) in Excel

Recente ontwikkelingen in geocoding technologie maken het steeds eenvoudiger om geografische informatiesystemen (GIS) in Excel te ontwikkelen. DIt is een voorbeeld van een 3D...