Hoe bepalen we de juiste marketing beslissingen?

 - Wat is de ideale prijs voor mijn product?
- Wat is de effectiviteit van mijn marketingcampagne on-line?
- Op welk type klantsegment moet ik mij richten?

Experts in marketing intelligence

Black Brick geeft de antwoorden op uw marketingvragen. Complexe grote datastromen en databestanden worden door ons geanalyseerd en teruggebracht tot een overzichtelijk en inzichtelijk rapport, zodat u op basis van relevante marketinggegevens beslissingen kunt nemen. Vaak al binnen enkele weken!

Data: de basis van marketing intelligence

Met database analyse zijn wij in staat om u te helpen bij al uw strategische en tactische marketingbeslissingen. Dit doen wij uiteraard in samenspraak met uw marketing- en salesafdelingen. 

Snel en fixed price marketing intelligence oplossingen

Wij werken op het raakvlak van marketing, sales, finance en IT, waarbij wij duidelijke rapportages zonder investeringen van hardware in een beveiligde omgeving in een heel korte tijd voor u kunnen bewerkstelligen. Achteraf komt u niet voor verrassingen te staan, want dit alles is mogelijk voor een fixed fee!

Meer weten over onze marketing intelligence?

Neem dan direct contact op met Black Brick!

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met u op!

Route

Bel mij terug

Business intelligence tools

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Geografisch Informatiesysteem (GIS) in Excel

Recente ontwikkelingen in geocoding technologie maken het steeds eenvoudiger om geografische informatiesystemen (GIS) in Excel te ontwikkelen. DIt is een voorbeeld van een 3D...