Haal meer uit kwantitatieve analyse

Kunt u voldoende uit de voeten met uw kwantitatieve onderzoeksresultaten?

Kwantitatieve analyse 

Kwantitatieve richt zich op het objectief vastleggen, meten, rapporteren en analyseren van kwantitatieve gegevens met als doel het verbeteren van uw sales en marketing resultaten.

 Black Brick specialist in kwantitatieve analyse 

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw data op de juiste manier geanalyseerd en gerapporteerd wordt, zodat u meer inzicht krijgt in het gedrag van uw consumenten en uw strategie daarop kunt aanpassen. Black Brick maakt beschrijvende en voorspellende modellen die u kunt inzetten bij uw strategische besluitvorming, maar ook in uw dagelijkse business activeiten kunt gebruiken.

Heldere rapportages

Wij maken heldere rapportages met conclusies en aanbevelingen, en indien integreren wij de voorspellende modellen in uw huidige systemen, zodat u de resultaten van analyses op moment kunt om bijvoorbeeld nieuwe klanten in het juiste segment in te delen, selecties te maken bij het plannen van marketingactiviteiten of een forecast kunt maken van uw verkoopresultaten. 

Meer weten over onze kwantitatieve analyse aanpak?

Neem dan direct contact op met Black Brick!

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met u op!

Route

Bel mij terug

Business Intelligence

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Geografisch Informatiesysteem (GIS) in Excel

Recente ontwikkelingen in geocoding technologie maken het steeds eenvoudiger om geografische informatiesystemen (GIS) in Excel te ontwikkelen. DIt is een voorbeeld van een 3D...