Effectief verhogen van klantwaarde

Uw organisatie is bezig met het vaststellen en het verhogen van klantwaarde. Wij kunnen u helpen te identificeren aan welke knoppen u moet draaien om  de klantwaarde binnen uw organisatie te verhogen!

Black Brick – specialist in scheppen van inzicht t.b.v. het verhogen van klantwaarde

Wij segmenteren uw klanten en bepalen welke klanten geschikt zijn om meer omzet bij te genereren. Daarnaast kunnen wij samen met u bepalen hoe u de retentie van klanten kunt verhogen. Of u nu gaat u voor up-sell, voor cross-sell of voor deep-sell? Met onze expertise kunnen wij u helpen meer uit uw klanten te halen.

Hoe klantwaarde te verhogen?

Het verhogen van klantwaarde binnen uw organisatie staat of valt met data. Deze data is voor Black Brick het uitgangspunt voor het maken van heldere en effectieve analyses en rapportages op basis waarvan u strategische en heldere beslissingen kunt nemen.

Meer weten over onze aanpak?

Neem dan direct contact op met Black Brick!

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met u op!

Route

Bel mij terug

Business Intelligence

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Business intelligence: Binnen twee weken resultaat

Black Brick heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt dat u vaak al binnen tien werkdagen aan de slag kunt met een voor u werkend prototype. U heeft dan al snel een...