Praktische business intelligence

Bent u op zoek naar kwalitatief inzicht, zodat de beslissingen die worden genomen binnen uw bedrijf meer business opleveren? Dan is Black Brick  uw partner in het creëren van flexibele business intelligence oplossingen.

Unieke business intelligence aanpak

Black Brick creëert business intelligence oplossingen. In de meeste gevallen is er binnen 10 dagen al een werkend prototype beschikbaar waarmee u aan de slag kunt. Ons doel is om onze klanten aan het begin van het proces het eindresultaat te laten zien.

Onze business intelligence oplossingen zijn flexibel

De meeste business intelligence oplossingen zijn gemaakt om snel en eenvoudig in Excel te kunnen werken. Maar Black Brick kan uw business intelligence oplossing in elke gangbare programmeertaal bouwen, ook voor bijvoorbeeld iPad of tablet, en koppelen aan bestaande administratie- en IT-systemen.

Fixed price business intelligence oplossingen

Door onze ervaring in het ontwikkelen van business intelligence oplossingen, kunnen wij veel van onze projecten aannemen tegen een vooraf afgesproken bedrag. Loopt het project onverhoopt uit, dan levert dat u dus geen extra kosten op.

Wilt u ook een op maat business intelligence oplossing?

Neem dan direct contact met ons op!

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met u op!

Route

Bel mij terug

Uw voordelen

  • Snel in actie
  • Experts in alle gangbare technologieën
  • Software en analytische consultants in één team
  • Binnen budget en deadline
  • Kostenbesparing
Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Business intelligence: Binnen twee weken resultaat

Black Brick heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt dat u vaak al binnen tien werkdagen aan de slag kunt met een voor u werkend prototype. U heeft dan al snel een...