Datamining

Data mining is het gericht zoeken naar (statistische) verbanden in grote verzamelingen gegeven. Ons doel daarbij is modellen te maken die de werkelijkheid zo goed mogelijk beschrijven, te identificeren welke variabelen om grip te krijgen op uw business issues en om voorspellingen te kunnen doen over de toekomst: verwachte effecten van marketing campagnes of van winkelpromoties in kaart brengen, toekomstig gedrag van consumenten voorspellen of een forecast van sales in verschillende geografische gebieden geven. Goede datamining modellen helpen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen, en het effect van die beslissingen vooraf goed in te kunnen schatten. De naam komt voort uit de overeenkomsten tussen het zoeken naar statistische verbanden en het graven (mining) naar iets waardevols in een grote berg, in dit geval een grote berg data.

Black Brick definieert heldere data-analyse

Resultaten van data mining moeten volgens ons vooral praktische waarde hebben. Modellen moeten u helpen uw dagelijkse business issues te helpen oplossen. Wij zijn experts in relaties leggen in de complexe veelheid van gegevens die in menig bedrijf aanwezig zijn. Wanneer gewenst kunnen we deze gegevens verder combineren met externe databronnen. Wij zorgen ervoor dat u beter in staat bent om beslissingen te nemen op het gebied van marketing en sales.

Black Brick bewijst de kracht van datamining

Om te bewijzen dat wij fan zijn van data en van analyse werken wij dagelijks aan het ontwikkelen van modellen met voorspellende waarde. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onszelf. Wij ontwikkelen modellen om de koers van valuta te voorspellen en integreren deze voorspellingen in een geautomatiseerde handelsalgoritmes. Datamining heeft voor ons aantoonbare meerwaarde!

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel mij terug

Business intelligence tools

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Geografisch Informatiesysteem (GIS) in Excel

Recente ontwikkelingen in geocoding technologie maken het steeds eenvoudiger om geografische informatiesystemen (GIS) in Excel te ontwikkelen. DIt is een voorbeeld van een 3D...