Datamining

Data mining is het gericht zoeken naar (statistische) verbanden in grote verzamelingen gegeven. Ons doel daarbij is modellen te maken die de werkelijkheid zo goed mogelijk beschrijven, te identificeren welke variabelen om grip te krijgen op uw business issues en om voorspellingen te kunnen doen over de toekomst: verwachte effecten van marketing campagnes of van winkelpromoties in kaart brengen, toekomstig gedrag van consumenten voorspellen of een forecast van sales in verschillende geografische gebieden geven. Goede datamining modellen helpen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen, en het effect van die beslissingen vooraf goed in te kunnen schatten. De naam komt voort uit de overeenkomsten tussen het zoeken naar statistische verbanden en het graven (mining) naar iets waardevols in een grote berg, in dit geval een grote berg data.

Black Brick definieert heldere data-analyse

Resultaten van data mining moeten volgens ons vooral praktische waarde hebben. Modellen moeten u helpen uw dagelijkse business issues te helpen oplossen. Wij zijn experts in relaties leggen in de complexe veelheid van gegevens die in menig bedrijf aanwezig zijn. Wanneer gewenst kunnen we deze gegevens verder combineren met externe databronnen. Wij zorgen ervoor dat u beter in staat bent om beslissingen te nemen op het gebied van marketing en sales.

Black Brick bewijst de kracht van datamining

Om te bewijzen dat wij fan zijn van data en van analyse werken wij dagelijks aan het ontwikkelen van modellen met voorspellende waarde. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onszelf. Wij ontwikkelen modellen om de koers van valuta te voorspellen en integreren deze voorspellingen in een geautomatiseerde handelsalgoritmes. Datamining heeft voor ons aantoonbare meerwaarde!

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel mij terug

Uw voordelen

  • Snel in actie
  • Experts in alle gangbare technologieën
  • Software en analytische consultants in één team
  • Binnen budget en deadline
  • Kostenbesparing
Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Business intelligence: Binnen twee weken resultaat

Black Brick heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt dat u vaak al binnen tien werkdagen aan de slag kunt met een voor u werkend prototype. U heeft dan al snel een...