Business intelligence

Bent u op zoek naar inzicht in uw cijfers, zodat u binnen uw organisatie helder kunt sturen en managen? Black Brick is uw partner in de creatie van flexibele business intelligence oplossingen, snel en kostenefficient!

Unieke aanpak, snel resultaat

Black Brick creëert business intelligence oplossingen. In de meeste gevallen is er al binnen 10 dagen al een werkend prototype beschikbaar waarmee u aan de slag kunt. Ons doel is om onze klanten al aan het begin van het proces het eindresultaat te laten zien. Zo weet u snel wat u kunt verwachten, en kunnen we waar nodig al vroeg bijsturen.

Flexibel: te bouwen in elke gangbare programmeertaal

De meeste oplossingen zijn gemaakt om snel en eenvoudig in Excel te kunnen werken. Maar indien gewenst  kan Black Brick uw BI-oplossing in elke gangbare programmeertaal bouwen, ook voor iPad of tablet, en koppelen aan bestaande administratie- en IT-systemen.

Op maat oplossingen

De oplossing die Black Brick levert is meestal snel, maar nooit standaard! Wij bouwen precies wat u nodig hebt, niets meer en niets minder.

Fixed price

Door onze ervaring in het ontwikkelen van business intelligence oplossingen, kunnen wij veel van onze projecten aannemen tegen een vooraf afgesproken bedrag. Loopt het project onverhoopt uit, dan levert dat u dus geen extra kosten op. U blijft met onze oplossing dus altijd binnen het budget!

Business intelligence met PowerPivot

In sommige gevallen is het mogelijk om een oplossing te maken die werkt met PowerPivot. Werken met PowerPivot kan een kostenefficiënte oplossing zijn die het mogelijk maakt om dashboards, rapportages en analyses te maken, zonder dat het nodig is om een aparte database of datawarehouse te bouwen. 

Onze voordelen

- Snel werk tegen een fixed price tarief!
- Analyseer vele miljoenen rijen met gegevens binnen enkele seconden
- Eenvoudige implementatie
- Zelfstandig analyses uitvoeren zonder tussenkomst van een IT-afdeling

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte business intelligence oplossing die u binnen 2 weken het gewenste inzicht verschaft?

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel mij terug

Business intelligence tools

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Business intelligence: Binnen twee weken resultaat

Black Brick heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt dat u vaak al binnen tien werkdagen aan de slag kunt met een voor u werkend prototype. U heeft dan al snel een...