Black Brick BV

Black Brick is een jong, enthousiast en initiatiefrijk bedrijf met veel kennis op het gebied van software ontwikkeling, business intelligence en datamining. Onze ontwikkelcentra bevinden zich op meerdere buitenlandse locaties. Het project management, account management, support en consultancy bevinden zich grotendeels in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat u snel en adequaat van dienst te zijn, terwijl wij u toch alle voordelen van het werken met nearshore productie faciliteiten kunnen bieden.

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Gouda in een sfeervol oud pand. In deze inspirerende omgeving komen wij met ons team tot oplossingen voor software, business intelligence en analysevraagstukken.

Wij willen snel resultaat zien. Net als onze klanten. Als u een vraag heeft, hebben wij het antwoord.

Onze know-how en ervaring

Onze gezamenlijke expertise bestaat uit software ontwikkeling in alle gangbare technologieën. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in analytische consultancy in marketing, finance, customer relations management (CRM), zakelijke dienstverlening, FMCG, healthcare, farmaceutische industrie en geautomatiseerde handelsstrategiën voor de financiele markten.

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel mij terug

Business Intelligence

Binnen 10 dagen helder inzicht met onze op maat en fixed price business intelligence oplossingen.

Ik werk al een aantal jaren met Black Brick, tot volle tevredenheid. Hun kracht is dat ze heel flexibel zijn wat betreft hun inspanning en inzet en ze zijn tot alles bereid...

Geografisch Informatiesysteem (GIS) in Excel

Recente ontwikkelingen in geocoding technologie maken het steeds eenvoudiger om geografische informatiesystemen (GIS) in Excel te ontwikkelen. DIt is een voorbeeld van een 3D...